Nádra Kitti és Puskás Dani közös zenés estje visszahozott valamit a múltból

Két fiatal tehetség koncertjét kapta ajándékba a közönség. 

Mitől lehet szuper egy páros közös estje, ami ismert és kevésbé ismert musical-slágereket tartalmaz? Mitől lesz más egy műsor, vagy mondjuk ki, jobb, a kötelező köröket lemuzsikáló művészeknél? 

Hát úgy, hogy a művész nem haknizik, alázattal és szakmájának a legjobbját nyújtva nyomja le a 60 percet. Nincsenek megúszások, nincs leülés, csak játszva játszás, egymással, a közönséggel, velünk. 

Nádra Kitti és Puskás Dani kettőse ebből a szempontból telitalálat: úgy illenek egymáshoz, mint borsó meg a héja. Ez talán nem is véletlen – mind a ketten a Színitanház növendékei, és talán ebből is látszik, hogy micsoda talentumokat nevel ki a patinás intézmény. Az est hibátlanul telt – nem voltak fals hangok, nem volt unalom vagy órára pillantgatás. A műsorválasztás páratlanul jól sikerült. Külön köszönet Puskás Daninak a világ egyik legjobb musicaléből vett dalért – ez volt a Tick, Tick, Boom slágere, és fantasztikusan szólt. De Nádra Kitti is kitett magáért: az ő kicsit furcsa, de abszolút szerethető tónusához tökéletesen passzoló dalok lettek kiválogatva repertoárnak. 

Ami még fontos része a dolognak: vajon hogy működött szereplőink között a kémia? Volt-e köztük mágikus színpadi kapcsolat? A válasz: igen,  a két fiatal, tehetséges színész  tökéletesen kiegészítette egymás a színpadon, és ettől nagyon szerethető volt az est.

A Zs.