Felébresztette a Holtágat az Ati és a Sehunok

Lévai Attila és zenekara akkora bulit tolt, hogy csoda, hogy senki nem kezdett táncolni a színpad előtt. 

Mi is az a „cover-banda”? Nos, egy olyan zenekar, ami feldolgozásokban utazik: fontos és híres zenekarok dalait dolgozzák fel a saját szájuk íze szerint. Az Ati és a Sehunok is ilyen koncertképes együttes – azon túl, hogy saját számaik is akadnak szép számmal. Erről a Vízi Színház nézői is meggyőződhettek a minap, hiszen a Lévai Attilláék fellépése indította útjára az újabb programözönt. 

A csapat négy tagból áll, plusz egy fő vokalista lány: a dobok mögött Lehoczki Mihály veri a taktust, a basszusgitáros ifjabb Ágoston István, a szaxofont fújja Király Dominik, a zenekar frontembere és gitárosa pedig Lévai Attila. Nyerő formáció az övék: például a Carson Coma zenekar dalával indítani egy koncertet mindig telitalálat. Nagyon érdekes választás, ugyanis legtöbbször a mostani undergorund dalaiban utaznak. Így volt Csaknekedkislány zenekar, a Fiúktól egy szám, és még sorolhatnánk a kiváló ízléssel válogatott repertoárt.

Nincs könnyű feladata annak a bulira építő zenekarnak, amikor nincs tánctér – jelen esetben egy színházban fellépni úgy, hogy táncra perdülni tényleg nincs lehetőség. Pedig a dolog adta volna magát, de a helyzettől az együttes egyáltalán nem jött zavarba. Igazi örömzenét játszottak, látszik, hogy Lévai érti a dolgát, és rettentően élvezi a rivaldafényt. Nincs ez másképp az együttes többi tagjával sem – kimondottan élvezet látni egy ilyen jól működő, a közönség ízlését maximálisan kihasználó bandát. A szarvasi közönség hálás tapssal és füttyszóval köszönte meg az estét – nem is lehetett volna ez másképp, hiszen az Ati és a Sehunok végtelen profizmussal szolgálta ki a publikumot. 

Mit lehet még elmondani erről a csodásan sikerült estéről? Nagy sikert aratott a zenekar, és teljesen megérdemelten. A végén a vastaps sem maradt el, az időjárás pedig kegyesen és esőmentesen támogatta meg a koncertet. Az együttesben igazi, profikból álló zenészeket ismerhettünk meg, akik nem féltek a saját dalaikat sem előadni. Hozzátesszük: kiváló dalokról van szó, melyek tökéletes kiegészítése volt a műsornak. 

Az Ati és a Sehunok tökéletes nyáresti élményt nyújtottak – ilyeneket akarunk még.

A. Zs.