Sün Sári világot lát

Miközben a kezdésre várunk, a színpad szélén lévő hangfal mögött egy szemfüles apuka meglát négy rózsaszín fület kikandikálni. Hamar kiderül a titok: kiszökdécsel két kislány, és már kezdődik is a történet.

A főszereplő, egy süni lány, Sári, útnak indul barátnőjével a Pocok Pannival, hogy eljusson a malomba és elvigye az általa hímzett ajándék terítőt a molnárnak, Elek bácsinak. Azonban úgy alakul, hogy Sárinak egyedül kell elindulnia. Útja során különböző állatokkal találkozik, akik más-más mesterséget űznek. Velük megismerkedve betekintést nyer egy-egy foglalkozásba. Az út során több akadályba ütközik, de mindig akad, aki segíts neki. Fontos tanulsága a mesének, hogy a nehézségek, akadályok a másikba vetett bizalommal egymást segítve leküzdhetők.

Az előadást a modern tánc nyújtotta látvány színesíti, a mozgásművészet segítségével lopja be magát a néző szívébe.

A Sün Sári világot lát táncos mesében 6 felnőtt és 20 gyermek lépett színpadra:

Sün Sári – Soós Viktória, Pocok Panni – Vincze Renáta, Mókus Marcsi – Balla Dominika , arkály Heni – Zsembera Liliána, Vakond Vilma – Sebestyén Tímea, Élek bácsi – Kis Benjámin
Közreműködtek a Gloriett Sportiskolai Általános Iskola táncszakosztály tanulói.
A mese Hegedűs Miklós tollából született, Mezei Kitty színművésznő kedves hangján szólal meg Nánási Péter csodálatos zenéjével.
Az előadás rendezője és koreográfusa a társulat vezetője: Sándor Tímea

Felnőtt, gyermek igazán jól szórakozhatott ma este is.