A közönség szerette a „zenés bódulatot”

Pénteken este a MTT X. Nyári Fesztiváljának harmadik versenyprogramját láthatták a nézők, ezúttal a Turay Ida Színház hozta el Topolcsányi Laura – Berkes Gábor szerzőpáros Salsa, szivar, szerelem című „2 felvonásnyi kubai, zenés bódulat” –át.

Az első jelentben Arianna (Bódi Barbara) búcsúzik szerelmétől, mert továbbtanul. A másodikban már eltelt három év, a lány visszajön, hogy részt vegyen húga, Carolina (Bodor Szabina) esküvőjén, de nem felejtette a fiút, aki három éve elrabolta szívét. Kiderül, hogy húga vőlegénye az a férfi, akit Arianna szeret, Alejandro (Kurkó J. Kristóf). A történet erről szól. Claudia (Kisfaludy Zsófia), a lányok barátnője a látszat ellenére nagyon jól átlátja a dolgokat. Arianna és Carolina elvált szülei is eljönnek az esküvőre – Détár Enikő és Győri Péter alakították a szerepet. Liset, házvezetőnő szerepében Nyírő Beát láttuk.

Titkok, félreértések, félrelépések, erotika, zene, tánc, érzések, testvéri szeretet, elvált szülők újra egymásra találása. Nem elgondolkodtató, hanem szórakoztató darabot láttunk, amit a közönség nagyon szeretett. Minden művész, aki színpadon volt a megírt szerepét maximálisan játszotta, táncolta, a színészek játékát a közönség hosszú tapssal köszönte meg.

 

Díszlet, jelmez Fekete Mónika, koreográfus Borbély Krisztina. Az előadást rendezte Molnár László.