Jubileumot ünnepel a Szarvasi Vízi Színház

Tizedik – jubileumi – évadát kezdte meg idén nyáron a Szarvasi Víziszínház, amely a világjárvány ellenére színvonalas, teljes idényt felölelő műsorral igyekszik nézőinek 2020 nyarát is emlékezetessé tenni.

A műsor három jól elkülöníthető részből áll: június 12-től július 13-ig a Köszönjük, Magyarország! programsorozat bemutatóit hoztuk el színpadunkra, amelyet a közönség minden este ingyen tekinthet meg. Ezt követően két hétig a Cervinus Theátrum gondoskodik a nézők szórakoztatásáról. Július 29-étől indul színházunk nyári fesztiválja, melynek keretében hétköznaponként ingyenes, hétvégenként pedig belépődíjas estjeinkre várjuk a szarvasiakat és a városba látogatókat.

Nézőink estéről estére megtöltik a nézőteret, amit egy különleges ajánlattal szeretnénk megköszönni, méghozzá olyan módon, hogy egy fontos célt is támogathatnak!

Azon látogatóinkat, akik három belépődíjas előadásra jegyet vásároltak, negyedik este vendégül látjuk: Edwin Marton vagy Rákász Gergő ajándékkoncertje közül választhatnak. Akik szeretnének jelen lenni ezeken a hangversenyeken, de nem élhetnek a kedvezménnyel, ötezer forintos áron vehetnek jegyet, azzal a jó érzéssel, hogy a Szarvasi Víziszínház a teljes összeggel két helyi egyesületet, a Szarvasért Alapítványt és a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületét támogatja.

Edvin Marton (1974) hegedűművész és zeneszerző, a crossover (modern klasszikus) stílus képviselője. Ötévesen már játszott, szólistaként a világ nagy koncerttermeiben lépett fel. A Vienna Strauss Orchestra vezetője, a „korcsolyázók hegedűseként” Sport Emmy-díjat kapott.

Rákász Gergely (1977) első orgonakoncertjét tizenöt évesen adta, majd az Amerikai Egyesült Állomokban tanult és lépett fel, később a Magyar Rádió komolyzene műsorát, az Intermezzót vezette. Elkötelezett a klasszikus zene népszerűsítésében, közel ötvenezer diákot ismertetett meg a hangszerek királynőjével.

Válasszon előadásaink közül! Érezze magát jól a Szarvasi Vízi Színházban, támogasson velünk jó ügyet!