Kozma Orsi a Vízi Színház színpadán

Pénteken este a Köszönjük Magyarország! tematikus estek keretében Molnár Etele Szarvas Város alpolgármestere a sofőröket köszöntötte név szerint, akiknek megköszönte a pandémia alatti munkájukat, hogy tették, amit kell. Köszönjük sofőrök!

Az este Kozma Orsi és zenekara lépett fel. Nagyon igényesen összeállított másfélórás koncertnek lehettünk tanúi, sajnos nem teltházzal, pedig az énekesnő igényessége, egyszerűsége, előadókészsége több nézőt érdemelt volna.

 

Kozma Orsi felidézte legfontosabb zenei állomásait: a Cotton Club Singers és a Jazz+Az felejthetetlen éveit, és nem hagyta ki kedvenc előadóit sem, akik nagy hatással voltak rá: Dés Lászlót és Geszti Pétert.

Az énekesnő saját magyar nyelvű szóló lemezeinek dalaiból válogatott, aki energikusan, természetesen volt jelen a színpadon, nagyon emlékezetes estét szerezve a nézőknek. Kozma Orsi teljes összhangban, harmóniában van önmagával, a zenekarral, akikkel tíz éve dolgoznak együtt: Cseke Gábor-zongora, Hárs Viktor-basszugitár, vokál, Fehér Géza-gitár és Pusztai Csaba-dobok, ütőhangszerek.

 

Megint egy szép, igényesen összeállított este részesei lehettünk, remek előadókkal!

 

 

                                                                                          Galambos Edit

Foto: Vízi Színház