Díjátadó gálával búcsúztatja a nyarat a Szarvasi Vízi Színház hétfőn este

A VIII. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál záróestjén rangos díjakkal jutalmazzák a legjobb alakításokat és előadásokat, a műsorban népszerű musical- és operettrészletek csendülnek fel sztárvendégek és a Békéscsabai Jókai Színház művészeinek előadásában.

Immár hagyomány, hogy a Szarvasi Vízi Színház június 14-től augusztus 19-ig tartó rendezvénysorozatát látványos gála zárja, így lesz ez a kilencedik évad után is. A VIII. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál és a Cervinus Művészeti Fesztivál legjobb alakításait, férfi, női főszereplőit, mellékszereplőit, a legjobb rendezést, előadást, díszletet, jelmezt szakmai zsűri döntése alapján ismerik el, különdíjak is gazdára lelnek.

A Körös-parti teátrum gálaműsorában fellép Kállai Bori Érdemes művész, Berkes János Érdemes művész, Csonka Dóra, Gábor Anita, Gulyás Attila, Steinkohl Erika, Bozsó József, közreműködnek a Békéscsabai Jókai Színház táncosai, valamint artisták. A rendező Seregi Zoltán, az est házigazdája Babák Mihály, Szarvas város polgármestere. (Esőnap: augusztus 20.)

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház