MŰSORVÁLTOZÁS! – Díjátadó gálaest

Értesítjük kedves közönségünket, hogy a II. Magyar Teátrum Nyári Fesztivál  eredményhirdetését és díjkiosztását – a műsornaptárban közöltektől eltérően – nem az augusztus 16-ai West Side Story előadás után, hanem a 18-ai Színházi Óhajtó keretében tartjuk meg. A gálaműsor 20 órakor kezdődik, a belépés díjtalan.

Fesztiválzáró gálaestet rendezünk augusztus 18-án, vasárnap este nyolc órakor a Szarvasi Vízi Színházban Reviczky Gábor, Nemcsák Károly, Keresztes Ildikó, Csombor Teréz és Vida Péter közreműködésével. A műsorban fellépnek Nagy Erika, Liszi Melinda, Csomós Lajos és Nagy Róbert, a Békéscsabai Jókai Színház művészei, valamint az Orszlán Zenekar és a szarvasi hiphop táncosok. Az est házigazdái Fekete Péter és Józsa Mihály lesznek.
A most záruló nyári évadában negyven belépődíjas és negyven ingyenes előadást láthatott mintegy ötvenezer néző. Az évadon belül rendeztük meg a Magyar Teátrumi Társaság hat tagszínházának részvételével a II. Magyar Teátrum Nyári Fesztivált. Az egri Gárdonyi Géza -, a Veszprémi Petőfi -, a kecskeméti Katona József -, a budapesti Turay Ida -, a debreceni Csokonai – és a Békéscsabai Jókai Színház előadásait hét fős társadalmi zsűri kísérte figyelemmel, és ők döntötték el, mely színházak, és kik kapják meg vasárnap este a közösségi és egyéni Vízi Szarvas Díjakat, valamit Szarvas Város Különdíját.
A fesztivál legjobb előadásainak, és művészeinek járó elismeréseket Színházi Óhajtó című élő kívánságműsor keretében adjuk át, melyben rendhagyó módon a műsorszámokat a társadalmi zsűri tagjai kérhetik, és honlapunkon valamint a Rádió Szarvas műsorában közvetítjük élő adásban.