Társasjáték New Yorkban

Mikor:
2021.08.06. @ 20:30
2021-08-06T20:30:00+02:00
2021-08-06T20:45:00+02:00
Társasjáték New Yorkban

Andrew Bergman: Társasjáték New Yorkban
Komédia

Az előadás védettségi igazolvánnyal tekinthető meg.

Andrew Bergman komédiája, a Társasjáték New Yorkban egy gazdag műkereskedő házaspár előkelően berendezett New York-i lakásában játszódik. Barbara és David zavartalanul élik a művészkörökben forgolódó, gyermektelen házaspárok pezsgő életét, amikor egy napon betoppan hozzájuk a feleség nővére, Trudy és férje, Martin, akik közlik, hogy Buffalóba kell utazniuk botrányos életet élő lányukat jobb belátásra bírni, ezért a nővérek anyját, az idős, beteg, gondoskodásra szoruló
Sophie-t beköltöztetik a New York-i lakásba. A két házaspár különbözőbb nem is lehetne. Míg Barbara és David a nagyvárosban élnek, luxuskörülmények közt, kötöttségektől és szabályoktól mentesen, Trudy és Martin utálnak a városba járni takaros Long Island-i házukból.

Szereposztás
Sophie Sára Bernadette
Maurice Dunai Tamás
Barbara Märcz Fruzsina
David Ferencz Bálint
Trudy Magyar Éva
Martin Fazakas Géza

Rendező: Szerednyey Béla

Díszlettervező: Kovács Yvette Alida
Jelmeztervező: Kovács Yvette Alida
Dramaturg: Tóth Kata
Súgó: Arató Andrea
ügyelő: Berki Zoltán
Rendezőasszisztens: Tóth Kata

A jelenlegi szabályozás értelmében – a rendezvényeket nagykorú személyek csak érvényes védettségi igazolvány és személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával látogathatják! A jogszabály értelmében a rendezvény szervezője az igazolvány meglétét a belépéskor köteles ellenőrizni, és aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal, attól a belépést meg kell tagadnia – függetlenül attól, hogy az érintettnek van-e érvényes belépőjegye.

https://www.jegy.hu/articles/1098/covid-19-koronavirus-informaciok-es-az-esemenyek-latogatoira-vonatkozo-szabalyok